Wat is Barbicide?

Dé nummer 1 in hygiëne. Wereldwijd
al meer dan 60 jaar toonaangevend.

Barbicide concentraat is een breedspectrum desinfectiemiddel op ziekenhuis niveau, het werkt snel, gemakkelijk en voordelig. Als u één ding hoog in het vaandel heeft staan, dan is het hygiënisch werken. Barbicide is al meer dan 60 jaar het toonaangevende product in de beauty business. Hygiëne is een steeds belangrijker item in de vele beroepen voor uiterlijke verzorging. Als we niet oppassen krijgen virussen, bacteriën, schimmels en overig besmettelijk organisch leven de overhand met alle gevolgen van dien. Steeds vaker worden we geconfronteerd met ziektes als de Mexicaanse griep (H1N1), Covid-19 en zijn varianten, de Q-koorts, Hepatitis, HIV en niet te vergeten MRSA. Allemaal aandoeningen die ons een stempel laat drukken op salonhygiëne. De beauty branche heeft meer overeenkomsten met de gezondheidszorg dan je in eerste instantie zou denken, maar dan zonder de nauwgezette regelgeving. Het gebruik van Barbicide wordt een niet meer weg te cijferen onderdeel van deze salonhygiëne.

EENVOUDIG

Makkelijk met het Barbicide concentraat. Binnen 5’ minuten zijn ze volledig en grondig gedesinfecteerd, al uw schaartjes, tangen, mesjes, spatels, bokkepootjes, penselen, comedonendrukkers, dermarollers, instrumenten en werkplekken. Ook geschikt voor in de ultrasoon. Na gebruik goed afspoelen. Nadien geen alcoholbad meer nodig. Roestwerend. Uw clienteel is verzekerd van een top hygiënische behandeling.

ZICHTBAAR

Met Barbicide werkt u niet alleen hygiënisch, dankzij de Barbicide-blauwe kleur en de Barbicide-flacons wordt uw schoonheidsinstituut voor iedereen een toonbeeld van veiligheid. Tip: plaats de flacons op een goed zichtbare plaats waar u makkelijk bij kunt en uw klant het goed kan zien. Als uw klant vraagt “waarom u uw gereedschap in die vloeistof onderdompelt ”, kunt u die vraag beantwoorden met “het is toch voor uw en onze veiligheid, dat wij de gebruikte gereedschappen desinfecteren na gebruik bij elke klant.” De klanten zullen u hiervoor waarderen en u heeft extra klantenbinding.

EFFECTIEF

Eén en al effectiviteit ook, met Barbicide concentraat. Bacteriën (pseudomonas, stafylokokken en salmonella)  ze krijgen geen schijn van kans. Door de Fungicide werking verdwijnen schimmels zeer snel. Hierdoor zijn uw klantenverzekerd van een hygiënische behandeling.

WELK PRODUCT MOET IK HEBBEN?

Om het u helemaal makkelijk te maken is Barbicide er in 3 verschillende flacons. Handig gelet op de verschillende maten van uw instrumenten en gereedschappen. De 1.1 liter flacon is uitermate geschikt voor alle instrumenten, schaartjes,tangen, mesjes, spatels, bokkepootjes,penselen, comedonen- drukkers, dermarollers, werkplekken. Deze flacon is uitgevoerd met een roestvrijstalen dompelaar – net als de 750 ml flacon – waar u gemakkelijk de te reinigen instrumenten in kunt zetten en daarna onderdompelen. De 750 ml flacon is ideaal voor de grote nageltangen, messen en propushers. De 120 ml flacon is perfect voor kleine instrumenten zoals pincetten, vellen- en nageltangetjes, freesjes en boortjes. Ideaal voor manicure en pedicure.

HOE WERKT HET EN WAT IS DE TIJDSBESTEDING?

Er zijn 3 niveau’s van behandelen: 

- het proper spoelen en verwijderen van restanten 
- het desinfecteren voor het verwijderen van micro-organismen 
- het steriliseren doodt alle micro-organismen 

Barbicide concentraat werkt al binnen 5’ en kan alle bacteriën, gisten/schimmels doden. Voor het proper spoelen en desinfecteren adviseren wij een tijd van 5’ tot 10’. 

Er zijn 3 verschillende behandelflacons voor de diverse maten van instrumenten en gereedschappen.

BARBICIDE IS ZOVEEL MEER!

Barbicide Hygiënische Reinigingsspray is ideaal voor het hygiënisch reinigen van oppervlakken. 

Denk daarbij ook aan de hygiëne en het schoonmaken van werkbladen, aanrechten, wasbakken, behandelstoelen en meubilair, rvs toepassingen, kunststof kammen, borstels etc. Toepassingen: Barbicide is ideaal voor gebruik in kapsalons, schoonheidsinstituten, manicure- en pedicuresalons, nailstudio’s en tattooshops. 

Barbicide spray is veilig voor kunststoffen, zoals het acryl van de zonnebanken maar kan ook gebruikt worden voor het wc, deurknoppen, trapleuningen, telefoons, toetsenborden enz. 
Zo kan u aan de hoogste eisen voldoen voor een propere en hygiënische werkomgeving 

Lees voor het gebruik steeds eerst het etiket en de productinformatie.

GAAT U ZO WERKEN OF WORDT HET BARBICIDE?

Doodt bacteriën en werkt als fungicide tegen gisten (schimmels)
Effectieve hygiëne en veiligheid voor uw cliënten
Volledig biologisch afbreekbaar
Desinfecteert scharen, messen, fraisen, instrumenten, kammen en oppervlakten
Rubec | Exclusieve verdeler Barbicide België - Registratienummer BE-REG-01158 | Slachthuisstraat 30/10 / 2300 Turnhout / Belgium
Privacy & Cookie policy
check